1461 Trabzon Teknik Direktörü Mehmet Ak hatalara dikkat çekti!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1461 Trabzon Teknik Direktörü Mehmet Ak açıklamalarda bulundu.

1461 Trabzon deplasmanda konuk olduğu Kırşehirspor’a 2-1 mağlup oldu.

Ev sahibi ekibin golleri Hacı Mustafa Karabulut ve Hakan Erçelik’ten gelirken 1461 Trabzon’un tek golünü Utku Şen kaydetti.

Trabzon ekibi geçtiğimiz hafta sahasında Kocelispor’u 3-0 mağlup ederek moral bulmuştu.

Mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulunan Mehmet Ak, ”Bundan önceki maçlarda deplasmanda çok iyi oynayan ve kaybetmeyen bir 1461 Trabzon FK takımı vardı. Geçen hafta çok önemli bir maç kazanmıştık ve bu hafta bu karşılaşma ile o galibiyeti daha anlamlı hale getirmek istiyorduk. İlk 15 dakika maça iyi başlayamadık. Bu süreçte rakibimizin direkten dönen bir topu var. Sonrasında ise oyunun kontrolünü aldık. Golü bulduk ve etkili oynamaya başladık. Rakibimizin üzerimize geldiği dakikalarda bundan faydalanmayı başararak iki adet net pozisyon yakaladık fakat değerlendiremedik. İkinci devre oyun başlangıcında ve devamında oyun ortada geçti. Üç oyuncu değişikliği ile oyunu daha baskın ve kompakt oynadık. Basit zamanlama hataları ile kalemizde iki gol gördük ve maalesef ilk deplasman mağlubiyetimizi almış olduk. Bugün oynanan oyunun bazı bölümleri bizim oyun anlayışımızın dışında gelişti. Bu duruma reaksiyon veremedik. Pazartesi gününden itibaren Serik Belediyespor maçı için hazırlıklarımıza başlayacağız. Biz iyi bir takımız. Bazı mağlubiyetler gelecek adına dersler çıkarmamız adına bir uyarı olur. Biz de hatalarımızdan ders alıp oyunumuzu geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz.” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
1461 Trabzon Teknik Direktörü Mehmet Ak hatalara dikkat çekti!
Giriş Yap

Trabzonspor Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin