Trabzonspor ile ilgili sürpriz iddia!

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzonspor ile ilgili sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi. Romanya basını, Trabzonspor’un Adrian Sut ile ilgilendiğini yazdı.

 Adrian Gheorghe Sut, 99 doğumlu olduğundan dolayı yabancı kuralına takılmıyor… 

Trabzonspor ile ilgili Romanya basınından sürpriz bir transfer iddiası gündeme geldi.  Yazılan haberlerde Trabzonspor’un FCSB’nin ön liberosu Adrian Gheorghe Sut ile ilgilendiği ifade edildi. 

2023’DE BİTECEK!


Kulübüyle 30 Haziran 2023’de yani sezon sonu sözleşmesi bitecek oyuncu için Bordo – Mavililerin girişimde bulunacağı ifade edildi.


3 MİLYON EURO BONSERVİS

Haberde oyuncu için Romanya kulübünün 3 Milyon Euro civarında bir bonservis bedeli talep edeceği kaydedilirken bordo – mavililerden oyuncu için her hangi bir bilgilendirme gelmedi.

8 MAÇA ÇIKTI 1 ASİST

Romanya Kulübü FCSB ile bu sezon toplamda Süper Liga’da 8 maça çıkan oyuncu 1’de asiste imza attı.

UECL Elemelerinde 4, Romanya Kupasında ise 1 maçta görev alan Adrian, 1.86 boyunda ve her iki ayağını da kullanabiliyor.

Adrian Gheorghe Sut’un ön liberonun yanı sıra, merkez orta saha ve on numarada da görev alırken 30 Nisan 1999 doğumlu olduğundan dolayı yabancı kuralına da takılmıyor.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Trabzonspor ile ilgili sürpriz iddia!

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Trabzonspor Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin